Delsbo station

21 juni, 2020 - 31 augusti, 2020

Delsbo station TÅGET OCH MAGASINET

Delsbo 

 

Konst i magasinet.

Under några år har Maria Norén arbetat med att utforska sin egen relation till Delsbodräkten. Oket som kvinnor ärvt? Är det ett ok? På hennes linne daterat 1868 - generation på generation har burit dräkten -

Det hon upptäckt under sin process är hur mycket andra stör sig på hur hon utforskar sin relation till dräkten. T.ex vad får man inte göra i en Delsbodräkt? Får man hångla, sopsortera, älska, skälla och ångra sig? 

 

Vi fotograferar alltså oss själva i miljöer och handlingar med Delsbodräkt, vi bär mask.  Vi gör  även en film om Delsbodräkten där vi också arbetar tillsammans med tre musiker.  Egentligen hittar vi bara på en historia om hur dräkten kom till. 

Vi är FEBER: Maria Norén Kerstin Skjaervold 

 

https://www.dellenbanan.se

28 juni, 2020

Magasinet Delsbo Station

Konsert i magasinet.

Fried Fruits är ett fem musikanter (ibland fler) starkt band sprunget ur kollektivet Ljusbacken. De spelar ett mystiskt sammelsurium av psychadelisk dub och dynamisk rock, och någonting därimellan. En atmosfärisk brygd med klimpen i kaffet och glimten i ögat och allvaret i badkaret. Nya EP:n Amazonanas släpptes på amerikanska Rock Hand Records under våren."

VI ÖPPNAR UPP NÅGRA PLATSER FÖR BOKNING I MAGASINET NÄR DE SPELAR. Ring Maria och boka plats 0768064988

Vi har 10 platser. Skynda skynda ring. 

Århttps://www.dellenbanan.se

21 juli, 2020 - 31 augusti, 2020

Magasinet 

Delsbo Station 

 

Konst i magasinet.

Banksy was here

En utställning om att längta efter att nå ut i världen. 

Här skapas en vision och en dröm om att sända ut meddelanden i världen, långt utanför gränserna. Kan vi skriva meddelande till universum, andra människor, andra delar av världen, genom att skriva meddelande med kroppar på jorden? Vi tänker en process där vi vill nå längre. Med drönare, kroppar och texter, vill vi skicka ut små signaler till alla som kan ta emot dem. Vi tänker börja längs med järnvägs spåret i Delsbo. 

Vilka kommer ta emot våra signaler?

 

 

Vi är FEBER: Maria Norén, Kerstin Skjaervold och Christian Johansson. 

 

https://www.dellenbanan.se